Forum Szkoła Fechtunku Historycznego Maximus Strona Główna Szkoła Fechtunku Historycznego Maximus
Forum Szkoły Maximusa
 
 FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   GalerieGalerie   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Literatura Wszelaka

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szkoła Fechtunku Historycznego Maximus Strona Główna -> Kuchnia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ArQen
Moderator



Dołączył: 22 Lip 2010
Posty: 190
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Śro 13:40, 20 Lip 2011    Temat postu: Literatura Wszelaka

Pod Tym postem będę umieszczała linki do książek bądź ciekawych stron o gotowaniu, zielarstwie czy innych sprawunkach obozowych Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ArQen
Moderator



Dołączył: 22 Lip 2010
Posty: 190
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Śro 13:41, 20 Lip 2011    Temat postu: Zielnik z XIw

Zielnik z XIw

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ArQen
Moderator



Dołączył: 22 Lip 2010
Posty: 190
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw 15:45, 21 Lip 2011    Temat postu:

Małgorzata Pytlak

Późnośredniowieczne naczynia o dnach kulistych
w zbiorach gorzowskiego Muzeum


[link widoczny dla zalogowanych]

Fuscher Ceramika Rzym oraz XIV/XV
[link widoczny dla zalogowanych]

Wzory Sztućców XVw
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]

[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez ArQen dnia Czw 15:50, 21 Lip 2011, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ArQen
Moderator



Dołączył: 22 Lip 2010
Posty: 190
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Szczecin

PostWysłany: Czw 15:55, 21 Lip 2011    Temat postu: Potrawy Rzymskie

Food in the ancient world from A to Z

[link widoczny dla zalogowanych]


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Szkoła Fechtunku Historycznego Maximus Strona Główna -> Kuchnia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Regulamin